Yiwu Muran Impor Lan Ekspor Co, Ltd. didegaké ing taun 2009, nggabungake pangembangan lan penjualan kanthi bebarengan. Produk utama kalebu sikat riasan, sikat kosmetik, blender spons kecantikan, alat dandanan, lan produk liyane sing gegandhengan. Kita nyedhiyakake sikat menyang klien ing pasar luar negeri. Karo 90 karyawan ing pabrik kita, kanthi upaya para staf, kita dadi pabrikan sikat sikat sing misuwur lan dipercaya. Kanthi pakaryan trampil, mung nggunakake bahan-bahan sing ramah lingkungan, ngetrapake kontrol kualitas tahap lengkap babagan manufaktur, kita terus-terusan nyoba sing paling apik kanggo njamin kualitas produk sing apik banget. Kanthi tim desainer profesional, saben wulan ngluncurake 20 model sikat dandanan anyar kanthi ngetutake tren fashion. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem model kanggo kustomisasi, lan uga nawakake layanan OEM lan ODM. Tim penjualan bakal nglacak saben kemajuan ing saben pesenan, ngetutake saran lan saran pelanggan sawise dikirim, lan tetep bisa ngobrol karo pelanggan lan mbantu ngatasi masalah. Perusahaan MURAN ngupayakake menehi kepuasan marang para klien. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan kanggo entuk manfaat bebarengan lan nggawe masa depan kita sing cerah.

  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par05.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par04.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par03.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par02.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par01.png
  • //cdncn.goodao.net/muranbeauty/par06.png