10 pcs Sikat Eyeshadow Cilik Piranti Kepala Sikat Rambut Round

Katrangan singkat:

1. Brand New lan kualitas Tinggi.
2. LEMBUT lan SILIK yen didemek, sikat iku kandhel lan bentuke apik.
3. 10 pcs Kabuki Brush Set Sikat Sintetis Sikat Foundation Eyeshadow Blush Concealer Powder Brushes cocok kanggo pamula lan dandanan profesional.
Lima jinis sikat (Angled, Round, Flat, Flat Angled, Tapered) nyedhiyakake solusi sing gampang lan profesional kanggo dhasar kosmetik dhasar.
Contone, sikat dandanan sudhut kanthi sampurna kanggo blush lan bronzer. Sikat rata sing cilik yaiku kanggo menyembunyikan stipple lan cacat.


Detail Produk

Tag Produk

1. Bristles tanpa kriminal lan Silky
* Ora ana gudang, gampang diresiki
* Cocog kanggo aplikasi lan reresik dandanan
* nyedhiyakake sampeyan roso alus lan silky
2. Ngalahake Kayu Premium
* Tahan lama lan kepenak ditahan
* Gagang kayu berkualitas tinggi nyambungake ferrul aluminium kanthi kenceng.

 

Bahan sikat: Rambut Sintetis Papan Asal: Zhejiang, China
Jeneng: IZLA Nomer Model: IZ-S10
Gunakake: Pasuryan Digunakake Kanthi: Liner Lip, CONCEALER, Sikat Cukur, BLUSHER, Lip Gloss, pensil alis, eyeliner, Yayasan, bayangan mripat, balsem lambe, maskara, lipstik
Barang Saben Set: 10 pcs Bahan Nangani: Kayu
Gaya: Blush Angular, Sikat Kipas, Sikat Smudge, Sikat Flat Jeneng Produk: 10PCS Kabuki Makeup Brush Set
Werna: Gagang ireng kanthi ferrule emas mawar utawa ferrule perak  Aplikasi: Perawatan Kecantikan Alat Riass
Kauntungan: Rega kompetitif, pangiriman tepat waktu, layanan paling apik ODM utawa OEM: Sugeng Rawuh 
Jinis: Sikat riasan fasional Panggunaan: Dandanan wanita
Kata kunci: Sikat riasan gawenan tangan Bahan: Rambut Sintetis + Gagang Kayu
Ukuran paket siji 20X16X4 cm Bobot reged tunggal:  0,170 kg
Tipe Paket: Tas OPP + kothak medium + Karton njaba

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan