Kualitas Kosmetik 18 Werna Glitter Matte Nude Pink Eyeshadow Palette paling apik

Katrangan singkat:

✔Pigmen pigmen sing dhuwur banget lan gampang dicampur, bisa digunakake dawa lan tahan banyu

✔ Gampang entuk pirang-pirang tampilan netral, mata dramatis sing asap, lan kabeh sing ana ing antarane

✔ Sampurna kanggo riasan mata sing asap profesional, dandanan pesta, dandanan pesta utawa dandanan santai


Detail Produk

Tag Produk

Cara nggawe riasan mata sing apik:

Palet iki mbantu sampeyan nggawe riasan mripat tanpa wates kanthi gampang.

Campur bayangan kanthi merata, nggunakake warna sing luwih peteng ing lipatan, lan mbandingake korek sadawane balung alis lan sudhut njero mripat.

Gunakake sikat utawa lapisan liner, lebokake salah sawijining warna sing peteng ing garis lash ndhuwur lan ngisor.

Nganggo driji dering, utawa kanthi nyemprotake sikat eyeshadow, lebokake shade shimmer ing tengah kelopak mata kanggo nambah glamor.

Jeneng Produt Palet Eyeshadow Rias Papan Asal: Zhejiang, China
Jeneng: OEM / ODM Nomer Model: IZ-E01
Gunakake: Mripat Panggunaan: Bayangan mripat profesional
Barang Saben Set: 10 pcs Bahan: Bubuk Mica
Fungsi: Dandanan Kecantikan Mripat Lady Karakteristik: Pallete eyeshadow sing ayu
Bobot: 165g Packing: 1 Pcs eyeshadow pallete
Werna: Luwih saka 8 warna Kemampuan Pasokan: 5000 Potongan / potongan saben Minggu label pribadi palet eyeshadow

Sadurunge nggambar bayangan mripat, sampeyan bisa nggawe tlapukan kanggo tlapukan kanggo nambah kelembapan mata, nyegah isin bubuk, lan nambah warna lan bayangan mripat. Banjur pilih warna sing luwih entheng kanggo warna latar mburi area sing amba, wernane saka kiwa nengen. Banjur pilih warna sing disenengi lan lebokake ing tengah tlapukan, ing endi sampeyan bisa milih warna kanthi entheng kanthi jumlah paling sithik, yen abot banget kanggo digunakake; pungkasane, gunakake bubuk sing isih ana kanggo nyapu posisi tlapukan ngisor, kanthi mripat katon abang lan jambon, lembut lan lembut! Mesthine, ing dandanan, yen sampeyan pengin ngindhari dandanan mata sing reged, kita kudu nyiyapake palet bayangan mripat sing sampurna. Yen ora, bubuk mabur bayangan mripat, bedane warna, lan daya saing sing sithik uga bakal dadi gagal dandanan mata.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan