kosmetik

  • Professional 54 Colors Eyeshadow Palette Makeup Maquiagem Beauty Palette Original Colors Make Up Eye Shadow

    Profesional 54 Warna Palet Eyeshadow Makeup Maquiagem Palet Kecantikan Warna Asli Nggawe Bayangan Mripat

    Merek Anyar & bermutu.

    Ukuran portebel, gampang digawa.

    Cocog kanggo panggunaan profesional utawa panggunaan omah.

    Werna beda nggawe dandanan mata sing beda

    Cocog kanggo nggawe definisi presisi lan efek penebalan

    Rasane entheng lan lembut, gampang nggawe riasan mripat sing jelas lan sarwa。

  • 40 color shadow eyeshadow glitter palette private label

    40 label bayangan eyeshadow bayangan warna

    Spesifik:

    * Ukuran Kasus: 15cm (L) x10cm (W) x1cm (H)

    * Werna: 40 warna kalebu eyeshadow bermata & eyeshadow matte, bisa nyukupi kabutuhan dandanan sing beda.

    * Bahan:

    Ekstrak Mica, Titanium Dioxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba), Dimethicone,

    Jeruk Grandis (Jeruk) Ekstrak Wiji, ekstrak Usnea Barbata (Wildcrafted Lichen), Inulin;

  • Professional 88 Colors Natural Fusion Eyeshadow Palette Combination Cosmetic Pallet Shimmer

    Profesional 88 Warna Gabungan Palet Eyeshadow Fusion Alami Kosmetik Pallet Shimmer

    MULTICOLOR FOR MAKEUP: 88 set palet eyeshadow warna lengkap, kalebu warna matte lan shimmer sing cocog karo kabeh tampilan. Mung siji palet sing bisa gawe dandanan kanggo riasan saben dina, pagelaran panggung, motret foto lan kriya liyane. Cocog kanggo pamula kanggo latihan lan nemokake warna sing cocog. Aman kanggo kulit sing paling akeh: Eyeshadow kita digawe saka pigmen paling apik lan minyak mineral murni, cocog kanggo digunakake ing kabeh jinis kulit, ora prelu kuatir nggunakake kulit sensitif. Mripat minangka bagean sing paling penting kanggo kabeh dandanan, dandanan sing apik banget supaya sampeyan bisa tampil luwih apik lan apik, sing bakal nambah kapercayan sampeyan kanthi tenanan. WARNA ADHESI Kuat: Eyeshadow alus lan gampang digunakake lan nutupi ing kulit, kanthi kemuluran sing apik banget, ora luntur sedina. Mbantu sampeyan njaga tampilan sing paling apik utamane ing sawetara acara penting. Ana kalebu warna matte lan shimmer, sampeyan bisa nyampur karo kombinasi warna, tambahake rasa telung dimensi kanggo tampilan sing elegan. PENYIMPANAN LAN GAMPANG: Tutup nalika ora digunakake, nglindhungi bayangan mripat saka pucuk lan lebu kanthi sampurna. Kasus ukuran 9 ″ x6.5 ″ (23 × 16.5cm), kekandelan udakara 0,5 ″ (1,2cm). Trep kanggo disimpen ing tas lan nggawa ing endi wae. Sajrone plancongan utawa plancongan, sampeyan uga bisa tampil apik. APLIKASI Jembar: Ora preduli sampeyan pamula dandanan utawa artis dandanan profesional, palet eye shadow IZLA minangka pilihan sing paling apik. Sampeyan bisa mbantu nggawe macem-macem gaya dandanan sing nggoleki pesta, pesta, pesta, rapat, pemotretan, kinerja panggung utawa riasan santai saben dina. Kesegaran, dandanan smoky klasik uga dramatis bisa lengkap kanthi palet bayangan mripat kita. Bocah-bocah wadon, kulawarga wanita lan kanca sampeyan bakal seneng entuk hadiah sing apik banget.

  • Best Quality Cosmetic 18 Color Glitter Matte Nude Pink Eyeshadow Palette

    Kualitas Kosmetik 18 Werna Glitter Matte Nude Pink Eyeshadow Palette paling apik

    ✔Pigmen pigmen sing dhuwur banget lan gampang dicampur, bisa digunakake dawa lan tahan banyu

    ✔ Gampang entuk pirang-pirang tampilan netral, mata dramatis sing asap, lan kabeh sing ana ing antarane

    ✔ Sampurna kanggo riasan mata sing asap profesional, dandanan pesta, dandanan pesta utawa dandanan santai