Set Kuas Rias

  • Professional 12pcs Eye Makeup Brushes Set-Pincel Eyeshadow Brush Eyeliner Eyebrow Lip Brush with Storage Bucket

    Sikat Makeup Mripat Profesional 12-Sikat Pincel Eyeshadow Sikat Eyeliner Alis Bibir Aliran dengan Ember Penyimpanan

    12 pcs / Set Kuas Rias Profesional Portabel Mata Wajah Plancong Kit Pena Kecantikan Kosmetik dengan Barel

     

  • Hot selling long handle toothbrush shape makeup brushes loose powder brush foundation makeup brush

    Jual adol sikat sikat dandanan bentuk sikat sikat sikat bubuk fondasi panjang

    Fitur Utama: 1. Kualitas tinggi, gaweyan tangan 2. Cepet, Kuwat kenceng 3. Ora stimulasi ing kulit, dudu alergi 4. Rasak, ora stimulasi, cocok kanggo kabeh jinis kulit 5. Lingkungan sing ramah, pangolahan suhu dhuwur. Sikat produk sikat sikat bentuk sikat sikat Model NO BRS0001TOOTH Jeneng merek: Bahan Sikat OEM / ODM: Bahan Menangani Serat Sintetis: Guna Plastik Guna: Gunakake Wajah nganggo Lip Liner, CONCEALER, Sikat Cukur, BLUSHER, Lip Glo ...
  • MURAN 5PCS/LOT Makeup Brushes Cosmetic Brush Woody Handle Man-Made Fiber Portable Women’s Make-up Tool

    MURAN 5 PCS / LOT Kuas Sikat Kosmetik Sikat Woody Menangani Serat Buatan Pria Portabel Alat Perhiasan Wanita

    Katrangan:

    • Cocog kanggo kabeh jinis kulit.
    • Digawe saka bahan sing apik banget, aman lan alus kanggo kulit rai.
    • Set sikat kuasan modis lan profesional gaya anyar.
    • Pancen trep banget yen ora nggawa prakara nalika lelungan, pesta, pesta
    • Menehi aplikasi dhasar sing tanpa cacat saben-saben
    • Ora ana garis-garis lan dudu wilayah sing dandanan kakehan utawa sithik banget
  • Muran 7pcs Transparent Crystal Handle Empty Tube Quicksand Sequins Diamond Tablets Particles Makeup Brushes Set

    Muran 7 pcs Kristal Transparan Menangani Tabung Kosong Quicksand Payet Berlian Tablet Partikel Makeup Brushes Set

    Set Kuas Ragam Ragam: Klebu 6 sikat cilik lan 12 kanggo artis makeup profesional lan pamula. Sikat rai, Sikat mata, Sikat lambe, Sikat Foundation, pasihake kabutuhan aplikasi riasan rai lan mripat. Serat sing Lembut lan Ora Dibuwang: Kanthi sikat sikat multifungsi iki, gampang lan campuran bubuk, krim, cairan kanthi gampang. Kanggo highlighter, concealer, shadow, liner, lan liya-liyane. Bebas gudang, ora iritasi, cocog kanggo kulit sing paling sensitif. Dirancang kanggo dandanan dadi ...
  • MURAN 10pcs Makeup Brush Set Professional 2020 Hot Popular Marble brushes makeup brush set For Beauty

    MURAN 10 pcs Brush Makeup Brush Set Profesional 2020 Kuas Populer Populer sikat sikat makeup Untuk Kecantikan

    Pambuka jinis lan panggunaan sikat dandanan 1. Ana macem-macem sikat make-up kanggo dandanan saben dinane, sing bisa dikombinasikake miturut kebiasaan riasan pribadi. Nanging ana 6 sikat sing penting kanggo konfigurasi dhasar: bubuk madu sikat, sikat wadhah, sikat blush, sikat bayangan mripat, sikat alis lan sikat lambe. 2. sikat bubuk duwit: dandanan bubuk duwe tekstur sutra lan dandanan sing resik lan awet. 3. sikat Concealer: sirah sikat sing alus bisa disikat nganti ...
  • Wholesale 12PCS Rose Gold NK3 Makeup Brushes Set Face Makeup Eyeshadow Eyeliner Lip Brush Set Tool With Metal Box

    Grosir 12 PCS Rose Gold NK3 Kuas Rias Set Wajah Eyeshadow Eyeliner Lip Sikat Alat dengan Kotak Logam

    Ringkesan Rincian Cepet Bahan Sikat: Serat Sintetis Asal Usul: Zhejiang China Nomer Model: BRS012NK PENGGUNAAN: Wajah Digunakake Kanthi: Lip Liner, CONCEALER, Sikat Cukur, BLUSHER, FOUNDATION, Barang-barang Bayangan Mripat Saben Set: 12PCS / Set Bahan Guna: Eko- Lukisan Kayu Ramah Bahan Liyane bisa disesuaikan miturut syarat klien Gaya: Angular Blush ...
  • 2020 MURAN New Deisgn Hot Selling Brush Sets, 13 PCS Brushes Blusher Face Powder Hair Soft Brush Makeup Tools Beauty Make up Brush Kit

    2020 MURAN Sikat Sikat Jual Hot Deisgn, 13 PCS Sikat Blusher Wajah Bubuk Rambut Sikat Rias Alat Kecantikan Alat Sikat

    Dirancang kanggo panggunaan omah & profesional! Set sikat kanthi macem-macem wujud lan ukuran kanggo nutupi sampeyan kudu dandanan ing macem-macem area pasuryan lan pas kanggo saben bentuk rai. Sikat mata sing digawe saka bahan serat sintetis premium kanthi gagang kayu nyedhiyakake sentuhan lan perasaan sing luar biasa. Sikat sikat mata iki cocok kanggo cairan, bubuk, utawa krim kanggo ngasilake aplikasi riasan mripat lan pasuryan sing apik. Nyakup kabeh ukuran lan bentuk sikat kanggo nggawe macem-macem ...
  • Muran wholesale 10pcs high quality spiral handle unicorn series makeup brush set colorful Spiral Unicorn Makeup Brush Set

    Muran grosir 10 pcs kualitas tinggi spiral menangani seri unicorn makeup dandanan set warna Spiral Unicorn Makeup Brush Set

    Koleksi Profesional Sikat riasan cocok kanggo ngetrapake produk kosmetik cair, bubuk utawa krim, supaya sampeyan katon nggumunake saben wayah tanpa sampah produk lan sikat sikat. Bulu rambut sing padhet lan berkualitas premium dipercaya lan awet Ultra-alus, pas lan nglindhungi kulit. Ditambah maneh, sikat kasebut bisa ngrampungake tanpa cacat lan mulus saben-saben, menehi kinerja tahan lama. Bahan sing ngencengi Rambut sintetis sing lembut, padhet lan alus: 100% tanpa kekejeman. ...
  • 12Pcs Portable Travel Wooden handle Rose Pink Blush Powder Make Up Brushes Eyeshadow Brushes Professional Makeup Brush Set

    12 Pcs Portabel Travel Kayu menangani Mawar Pink Blush Powder Make Up Kuas Eyeshadow Brushes Profesional Makeup Brush Set

    Nama Produk 12 Pcs Portable Travel Wooden Powder Rose Pink Blush Powder Make Up Brushes Eyeshadow Brushes Professional Makeup Brush Set Bahan Rambut Sintetis + Pegangan Kayu + Ferrule Aluminium Item no.: Brs0PK012WD Warna Ukuran Disesuaikan 24 * 12 * 2cm Bobot 195g Logo Paket Khusus 1set ing tas pu, lan banjur 200 set ing karton Wektu sampel 5-7 dina, Kustomisasi kebutuhan 15-20 dina Wektu produksi Gumantung saka jumlah sampeyan, kurang saka 2000set butuh 15-20 Dina, Luwih saka 2000set ...
  • 2020 High Quality 14pcs Wood Cosmetic brush Makeup Brushes Makeup Brush Set Private Label makeup brush set

    2020 Sikat Kosmetik Kayu Kualitas Tinggi 14 pcs Sikat Kosmetik Sikat Kosmetik Set Label Pribadi

    KOLEKSI BRUSH 14-PIECE: Tutup kabeh kabutuhan ing kabeh riasan. Nggunakake sikat campuran BS-MALL, sikat alis, sikat eyeshadow lan liya-liyane bisa menehi asil sing padha karo dandanan sing ditrapake dening dandanan profesional!

    FIT EVERY FACE: sikat dandanan mata duwe macem-macem bentuk lan ukuran mula cocog kanggo kontur & nyorot kanggo saben bentuk rai.

    Bristles Bebas Vegan & Kekejaman: Bulu digawe saka nilon alus lan alus lan alus saka sintetis, supaya bisa digunakake suwene. Kabeh kuas riasan apik lan padhet, cocog kanggo kulit sing paling sensitif. Kanthi kekuwatan nyekeli kuatder, sikat bakal dadi pembantu sing apik kanggo nggawe tampilan tanpa cacat.

  • Wholesale Beauty Tools 7 PCS Quicksand Brush Sets With Diamond Sequin Make-up Brush Set

    Grosir Alat Grosir 7 PCS Sikat Quicksand Sikat Kanthi Set Kuas Berlian Payet

    [BRISTLES SOFT DENSE]: sikat dandanan digawe saka serat sintetis bermutu, menehi kesan tutul sing alus lan nyaman, ora ana lara kulit, cocog kanggo kulit sing paling sensitif lan apik kanggo aplikasi cairan utawa krim.
    [ORA KANGGO]: Digawe saka paduan performa mewah, Bahan plastik lan sintetis kandhel, ora ana rontog sing ngganggu nalika proses aplikasi dandanan.
    [SANGAT BERBEDA SANGAT]: Kanthi Concealers Powder Foundation Shadow Makeup Foundation sing multifungsi, kanthi gampang ditrapake lan campuran bubuk, highlighter, concealer, shadow, liner, lan liya-liyane. Ditujukan kanggo pamula dandanan lan peminat.

  • Rose golden Glitter Handle 10pcs crystal diamond foundation brush set with PU bag makeup brushes

    Rose Gold Glitter Menangani 10 pcs sikat berlian kristal berlian set dengan sikat dandanan tas PU

    Set sikat kanthi macem-macem wujud lan ukuran kanggo nutupi sampeyan kudu dandanan ing macem-macem area pasuryan lan pas kanggo saben bentuk rai.
    Sikat mata sing digawe saka bahan serat sintetis premium kanthi gagang kayu nyedhiyakake sentuhan lan perasaan sing luar biasa.
    Sikat sikat mata iki cocok kanggo cairan, bubuk, utawa krim kanggo ngasilake aplikasi riasan mripat lan pasuryan sing apik.
    Nyakup kabeh ukuran lan bentuk sikat kanggo nggawe macem-macem riasan rai, set sikat unik bisa nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan, nuduhake kaendahan alami lan ninggalake dandanan tanpa cacat.
    Gagang sikat dandanan digawe saka bahan paduan dhuwur lan bahan kayu. Gampang dijupuk lan awet kanggo nggunakake dawa.
    Bulu sikat sikat dandanan digawe saka serat sintetis tahan lama - nilon alus lan sutra. Ora ana kekejeman lan kulit. Deskripsi Produk