alat dandanan

  • 10pcs Mermaid Makeup Brush Set Eye Make Up Brushes

    10 pcs Mermaid Makeup Brush Set Eye Make Up Brushes

    Sikat kasebut digawe saka bulu nilon, alus nanging ora alus, ora bakal nyuwek utawa ngganggu kulit sampeyan. Cocog kanggo kabeh jinis kulit, sanajan kulit sensitif. Set sikat iki ora bakal ngeculake, bakal nuduhake kaendahan alam sampeyan lan ora bakal rampung

    Pegangan duyung sing unik, apik lan apik gayane. Kontur ora bisa diluncurake lan gampang ditahan. Sampurna kanggo operasi.

    Gampang digunakake lan diresiki. Sampeyan bisa ngumbah lan ngresiki mung ing banyu adhem. Sikat panggunaan sing gampang cocog kanggo pamula.

  • Makeup Brushes Set 6pcs 3D Mermaid Makeup Brush Cosmetic Brushes Eyeshadow Eyeliner Blush Brushes

    Sikat Makeup Set 6 pcs 3D Duyung Kuas Sikat Kosmetik Sikat Eyeshadow Eyeliner Blush Brushes

    • ULTRA SOFT BRISTLES: Set sikat dandanan iki digawe saka bulu nilon alus kapadhetan, ora ngeculake lan bebas ambu, gampang nemplek bubuk kanggo nggawe tampilan sing sampurna.
    • TURUN: Gagang buntut putri duyung skala iwak 3D sing mencorong digawe saka bahan plastik premium, awet uga visual sing apik.
    • KOLEKSI: Set sikat 6 potong iki kalebu sikat bayangan mripat, sikat alis, sikat eyeliner, sikat bibir, lsp, sampurna kanggo aplikasi, shading lan campuran produk.
    • PERFECT FOR ALL JENIS MAKEUP: Set sikat mata putri duyung iki paling apik kanggo nggunakake kosmetik cair, bubuk utawa krim. Bulu sing lembut lan lembut bakal menehi sentuhan sing sutra lan ora bisa dirampungake.
    • SAFE KULIT SENSITIF: Sikat riasan iki gampang di resiki lan dikeringake kanthi cepet, cocog kanggo panggunaan saben dinane, nggunakake sikat dandanan bakal luwih gampang ngasilake aplikasi dandanan profesional.
  • Private Label Wooden handle 24pcs professional makeup brushes set for beauty brushes

    Label Pribadi Kayu menangani 24 pcs sikat makeup profesional sing disetel kanggo sikat kecantikan

    • Ngemot 24 sikat sikat rambut kanthi gagang pring
    • Sikat kalebu: buffer flat elit, bubuk tapered elit, bubuk elit, blush angled elit, multigpose flat elit, pondasi elit
    • Bayangan gedhe elit, presisi presisi elit, blender doefoot elit, penggemar elit, bayangan tipis elit, bayangan kubah elit
    • Blender runcing elit, blender elit, concealer elit, bayangan sudut elit, pelapis datar elit, alis elit
    • Detail detail elit, bayangan cilik elit, pelapis halus elit, pelapis elit, mini detail elit, pelapis sudut elit
  • Processional High Quality 11pcs Makeup Brush Set Beauty Makeup Tool Smudge Pink Makrup Brush Wholesale

    Prosesor Kualitas Tinggi 11 pcs Rias Sikat Alat Kecantikan Alat Kecantikan Smudge Pink Makrup Sikat Grosir

    ◆ Keuntungan KAMI.①KUASAAN tingkat pertama, rega sing cocog. Sikat kuas profesional MURAN nyedhiyakake kualitas minangka merek terkenal kanthi rega sing terjangkau. LLUXURIOUS AND PLUSH BRISTLES. Iritasi tanpa kulit, ora ngeculake. Nyolong rampung tanpa cacat.
    ◆ SET BRUSH GLAMOROUS Karo PAKET GORGEOUS. HADIAH KRISMIS sing apik kanggo sing seneng dandanan.
    ◆ RAMBUTAN SINTETIKA PREMIUM, GRATIS GRATIS. Sikat dandanan MURAN nglindhungi kabeh kewan supaya ora lara.
    ◆ KAMI KANGGO PRUWIS PROFESIONAL Sikat MAKEUP UNTUK PUTUS. Kita ngerti dandanan lan kuas kanthi apik, bisa nyukupi kebutuhan sampeyan wiwit wiwitan nganti seniman kosmetik studio.
    ◆ JAMINAN 100% WANGI Yen sampeyan ora marem karo make up makeup. Kepuasan minangka target. MURAN bakal tetep ana ing sisih sampeyan.

  • 10pcs Small Eyeshadow Brush Set pointed Round Head Makeup Brush Tool

    10 pcs Sikat Eyeshadow Cilik Piranti Kepala Sikat Rambut Round

    1. Brand New lan kualitas Tinggi.
    2. LEMBUT lan SILIK yen didemek, sikat iku kandhel lan bentuke apik.
    3. 10 pcs Kabuki Brush Set Sikat Sintetis Sikat Foundation Eyeshadow Blush Concealer Powder Brushes cocok kanggo pamula lan dandanan profesional.
    Lima jinis sikat (Angled, Round, Flat, Flat Angled, Tapered) nyedhiyakake solusi sing gampang lan profesional kanggo dhasar kosmetik dhasar.
    Contone, sikat dandanan sudhut kanthi sampurna kanggo blush lan bronzer. Sikat rata sing cilik yaiku kanggo menyembunyikan stipple lan cacat.

  • Wholesale Professional 10 pcs Rose Gold Plastic Plating Handle Blush Make Up Brushes Girls Daily Makeup Brush Set With Case

    Grosir Profesional 10 pcs Rose Gold Plating Plating Nangani Blush Make Up Sikat Gadis Set Sikat Rias Saben Kanthi Kasus

    Kuas kuantitas jumlah: 10 pcs / set

    Bahan gagang: Plastik cekelan bermutu kanthi permukaan plating elektro emas mawar

    Bahan Tabung: Tabung aluminium sing kuat

    Bahan rambut: Rambut nilon sing alus lan alus

    Paket standar: tas OPP,

    Paket OEM: Kasedhiya, nampa label pribadi lan paket khusus.

  • Wholesale Custom 5Pcs Premium Travel Portable mini makeup brush set eye shadow Eyeliner Eyebrow lip make up brush set

    Grosir Custom 5 Pcs Premium Travel Portable sikat sikat mini set eye shadow Eyeliner Alis lambe make up set sikat

    100% Merek anyar lan kualitas tinggi
    Bahan sikat rambut: Rambut sintetis, rambut poni
    Bahan sikat ferrule: Paduan aluminium
    Bahan gagang sikat: Plastik
    Bahan silinder sikat: Aluminium
    Total dawa: 12.5cm
    Panjang rambut: 1,4cm
    Panjang tabung: 15cm
    Jumlah: 5 pcs / Set
    Werna: Jambon, Ireng, Cyan, Ungu, Emas

  • Professional 24pcs Makeup Brushes Set Pro Cosmetic Makeup Brush Set Kit With Leather Case

    Kuas Rias 24 pcs Profesional Set Kuas Kosmetik Kosmetik Set Kit Dengan Kulit Kasus

    Pitepangan produk

    100% Anyar

    Werna: Jambon, ireng, warna kayu, ungu, abang, kopi

    Panjang Sikat: Udakara 7.9 "

    Ukuran Kantong: 24 * 15.5 * 5cm (lempitan)

    Bahan Gagang: Kayu

    Bahan Sikat: Batik serat

  • Makeup Foundation Brush Powder BB Cream Brushes Loose Powder Brush Flat Kit  Cosmetic Make up Brushes

    Sikat Kosmetik Sikat Bubuk BB Cream Sikat Bubuk Longgar Sikat Flat Kit Kosmetik Sikat

    100% merek anyar lan berkualitas tinggi

    Sikat tenan lan rada bunder

    Serat alus nggawe dandanan luwih apik lan apik

    Digunakake kanggo makeup Blush / Loose Powder / Foundation

    Awet lan gampang digunakake

    Katrangan:

    Sugih dandanan luwih apik.

    Desain gagang sikat kelopak, gampang dimangerteni.

    Genggam sikat berlian telung dimensi, gampang dijupuk lan digunakake.

    Udakara 200.000 sikat kanthi bahan padhet.

    Wacan sikat ora bakal ucul.

  • 1pcs Large Powder Brush Gold Blush Cosmetics Makeup Brushes Foundation Cosmetic Beauty Tools

    1 pcs Bubuk Besar Sikat Emas Blush Kosmetik Makeup Sikat Yayasan Alat Kecantikan Kosmetik

    Katrangan:

    Sikat iki sing digawe saka bahan bermutu, super alus, ramah kulit lan awet, bisa digunakake kanggo ngresiki debu kuku, uga minangka sikat dhasar, sikat blush lan liya-liyane.

    Fitur:

    1. Digawe saka bahan bermutu, super alus, kulit lan awet.

    2. Bisa digunakake kanggo ngresiki debu kuku, uga tumindak minangka sikat dhasar, sikat blush lan liya-liyane.

    3. Kanthi gagang dawa sing kepenak, wenehi rasa tangan sing kepenak.

    4. 5 gaya sing bisa dipilih, memenuhi panjaluk sing beda-beda.

    5. Cocog kanggo artis kuku profesional uga para pamula.