Manicure Kit Pedicure Set Nail Clipper Penghapus Kalus 12 Buah

Katrangan singkat:

Kalebu clipper toenail, clipper kuku, gunting kuku diagonal, gunting multi-tujuan, pemangkas kutikula, kuping kuping, tongkat dobel sisi loro, pinset alis, pisau kupas, file kuku, jarum ireng lan remover loop Kelet

bahan: gunting, file kuku nipper kuku, v bentuk pusher, tweezer, peeling piso jarum blackhead lan remover loop digawe stainless steel, clipper kuku 3 pcs lan earpick saka baja karbon, trimmer kutikula digawe saka paduan seng-aluminium.

12 pcs kit pedikur manikur dilengkapi kasus sing apik lan apik kanggo nglindhungi alat sing landhep, gampang ditutup utawa dibukak kanthi penutupan sworo seru sing aman.


Detail Produk

Tag Produk

Manikur, pedikur, bentuk alis, anti-kukul, eksfoliasi ETC, mung nganggo sak set lan kabeh wis rampung. Dikemas ing kasus sing apik lan portebel, kalebu kabeh sing dibutuhake kanggo manikur pribadi, minangka hadiah kejutan kanggo wanita lan pria.

Set pedikur manikur iki digawe saka waja ndhuwur sing apik, apik, kuat lan awet. Sampeyan bakal entuk regane nganggo set iki lan liya-liyane.

Kanthi kit iki, sampeyan ora prelu tuku siji produk nalika pengin masang kuku

Ruang tunggal kanggo saben alat, penutupan ritsleting lan tampilan sing cetha saka kabeh alat sing dibutuhake

Gampang disimpen lan digawa

Katon kepenak lan cocog karo tas travel lan tas tangan kanthi gampang, gampang digunakake

 

Elingi:

Nyingkiri bocah-bocah amarga clipper lan pusher kasebut landhep banget.

Werna: ditampilake minangka gambar

 

Katrangan Produk

 jeneng produk  Kuku Manikur Pedikur Set
Papan Asal: ZHEJIANG, CHINA
MODEL NO. IZ-S201
 MOQ  10 pcs
Werna Perak
Bahan: Aksesoris Baja tahan karat
 bobote  249g
 wektu timbal  3-7 dina
 layanan pelanggan  logo lan paket

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan