set manikur

  • 17 in 1 leather manicure kit grooming manicure set

    17 ing 1 kit manikur dandan manikur kulit

    1. Set Guntingan Kuku sing dirancang kanthi gaya, Ndhukung partai besar Grosir. Ing Simpenan / Cepet Pengiriman

    2. Set Kancing Profesional, ora mung apik, nanging uga praktis. Digawe saka stainless steel berkualitas tinggi, Bahan sing ramah kulit, cocok kanggo kabeh wong. Cocog kanggo buruh manikur pedikur profesional.

    3. Set pemotong kuku busana digawe saka Bahan bermutu, alat Kuku gayane, awet lan kepenak dienggo.

    4. Kit Gunting Kuku iki kalebu kabeh sing dibutuhake kanggo manikur lan pedikur saben dina. Piranti sing lengkap, gampang digunakake.

    5. Cocog kanggo panggunaan profesional utawa panggunaan ing omah, Salon kecantikan, toko manikur, toko pedikur, lan liya-liyane kanggo wong kalebu wong anyar, Nampa kustomisasi.

    6. Eksterior sing digawe saka kulit PU persegi panjang ireng katon istimewa lan kebak misteri.

    7. Digawe saka baja kualitas paling dhuwur, ngidini Sterilisasi Aman, Nyegah Korosi lan Nyilikake Risiko Infeksi.

    8.MUTIL-FUNGSI: Manikur, Pedikur, Anti-Kukul, Exfoliating, Shaping Eyebrow.

    9. Gampang digawa kanggo plancongan ing omah.

  • 15pcs Professional Manicure Set Pedicure nail Kit Stainless Steel Feet Care Tool Set

    15 pcs Manikur Profesional Set Pedikur kuku Kit Alat Kaki Baja Stainless Set Alat

    * Materi Kualitas Superior: File kuku digawe saka bahan empedu sing dianyari, sing ramah lingkungan,
    nyedhiyakake pengalaman nggawe kuku sing nyaman.
    * Desain Ultra-tipis: File kuku ringan iki gampang lan gampang digunakake. Cukup lebokake tekanan ringan lan sampeyan bisa ndeleng asil langsung, nanging ora bakal ditekuk!
    * Papan Emery Sisi Ganda: buffer kuku iki cocok kanggo kuku, kuku, kuku alami, kuku akrilik, palsu
    paku lan sapanunggalane nganggo papan empere sisih loro.
    * Cocog banget kanggo Salon lan Omah: File kuku kualitas profesional iki menehi solusi apik kanggo njaga kuku akrilik, alami lan palsu sing apik. Sampeyan bisa duwe salon profesional lan seni kuku DIY ing omah.

  • IZLA 7 in 1 Stainless Steel Portable Manicure Set Manicure & Pedicure Kits Professional Nail Clippers Kit Pedicure Care Tools for Travel or Home

    IZLA 7 in 1 Stainless Steel Portable Manicure Set Manicure & Pedicure Kit Profesional Kuku Kuku Kit Alat Perawatan Pedikur kanggo Plancong utawa Ngarep

    FUNGSI MULTIPLE 7 IN 1 GROOMING KIT: Set manikur fungsi dipusatake ing pucuk pemangkasan,, saben alat digawe kanthi rumit lan bisa nyukupi kabeh jinis kebutuhan kasarasan saben dinane, siji ing tangan, urip gampang.

    Alat Kualitas Tinggi 100% Baja tahan karat: Alat manikur lan Pedikur digawe saka Bahan Baja Tahan Karat, Set iki kuwat lan dibangun nganti pungkasan, sing ngidini kanggo sterilisasi aman, nyegah karat lan minimalake risiko infeksi.

    Kasus Kulit Portabel Plancong : Apa sampeyan pengin duwe pesawat manikur sing ora ngenggoni papan nalika lelungan utawa omah? Set pedikur IZLA sing dirancang kanthi ukuran protable, sampeyan bisa nyelehake ing endi wae, kayata tas tangan, mobil, barang, kantor lan sapanunggalane, sing cocog kanggo lelungan utawa omah.

    Hadiah Terbaik: Alat Manikur dilengkapi desain kemasan estetika. Kasus kasebut digawe saka kain berkualitas tinggi lan kulit PU, sing apik gayane lan elegan lan entuk hadiah sing apik.

    Pencegahan Kerugian: Koper kulit PU bisa hotspot lan bisa dibukak kanthi gampang kanthi penet tombol, sing bisa nglindhungi, nyimpen alat lan ora ilang.

  • Manicure Kit Pedicure Set Nail Clipper Callus Remover 12 Pieces

    Manicure Kit Pedicure Set Nail Clipper Penghapus Kalus 12 Buah

    Kalebu clipper toenail, clipper kuku, gunting kuku diagonal, gunting multi-tujuan, pemangkas kutikula, kuping kuping, tongkat dobel sisi loro, pinset alis, pisau kupas, file kuku, jarum ireng lan remover loop Kelet

    bahan: gunting, file kuku nipper kuku, v bentuk pusher, tweezer, peeling piso jarum blackhead lan remover loop digawe stainless steel, clipper kuku 3 pcs lan earpick saka baja karbon, trimmer kutikula digawe saka paduan seng-aluminium.

    12 pcs kit pedikur manikur dilengkapi kasus sing apik lan apik kanggo nglindhungi alat sing landhep, gampang ditutup utawa dibukak kanthi penutupan sworo seru sing aman.