Warta

  • New product development

    Pangembangan produk anyar

    Kanggo blogger kecantikan profesional, sikat sikat ora kaya sumpit nalika mangan. Alat sing paling penting kanggo aplikasi dandanan yaiku sikat riasan. Kanggo nambah kesempurnaan dandanan, mesthine sing paling penting yaiku nggunakake sikat dandanan kanggo saben bagean dandanan. Ana macem-macem jinis sikat ...
    Waca liyane
  • Beginner makeup tutorial

    Tutorial dandanan pamula

    Kaping pisanan, bagean dhasar isih penting banget kanggo wong anyar. Langkah kapisan mesthi ngresiki rai (tangi esuk kanggo ngumbah lenga lan kringet ing rai). Pérangan nomer loro yaiku ngilangke banyu lan krim susu (umume nglembabake rai. Minangka kulit garing, yen langkah iki ...
    Waca liyane
  • MURAN in the “COVID-19”

    MURAN ing "COVID-19"

    Ing wayahe epidemi kasebut, perusahaan kita ngluncurake semangat dedikasi "njupuk atiku" lan mlaku kanthi "kekarepan", nyumbang layanan sukarelawan kanggo masarakat, ngetokake cahya lan panase kanggo masarakat iki, nambah kesan anget kanggo masarakat, Wektu nyumbang akeh. W ...
    Waca liyane
  • Letter of Commendation

    Surat Pujian

    Yiwu Muran Impor lan Ekspor Co, Ltd. didegaké ing taun 2009, dununge ing ibukutha komoditas cilik-Yiwu, China Perusahaan kasebut mesthi nindakake manajemen ilmiah lan negesake "kualitas dhisik" kanggo menang pasar, lan wis apik ditampa dening c anyar lan lawas ...
    Waca liyane