alat kaendahan liyane

  • MURAN Vacuum blackhead removal machine device gun pen microdermabrasion whiteheads skin tightening suction instrument

    MURAN Vacuum blackhead black machine device gun pen microdermabrasion whiteheads alat kulit nyedhot

    Iki minangka mesin nyedhot multifungsi sing bisa nyedhot komedo, kukul, tungau, rereget ing rai lan kulit rai sing resik bisa njaga kulit supaya tetep lembut, luwih enom lan semangat. Apa sampeyan kepengin dadi luwih apik? Entuk, mukjizat bakal katon temenan sawise pirang-pirang dina nggunakake. Kurang ireng bakal metu yen sampeyan meksa nggunakake. Fitur & Fungsi: - Produk kasebut desain kabeh-kanggo-siji supaya selaras karo ergonomis supaya gampang dicekel. - Telung level kanggo nyukupi kabutuhane ...
  • Hot Sale Private Skin Care Pore Vacuum Remover Kit Blackhead Suction Instrumen

    Jual Hot Skin Private Pore Vacuum Remover Kit Remover Alat Blackhead

    Fungsi: 1. Copot Blackhead, rai sing resik banget blackhead remover vakum blackhead remover vakum blackhead 2. Kanggo kukul, perawatan kulit jerawat 3. Perawatan kanggo kulit lan kisut kendur, Peremajaan kulit 4. Perawatan kanggo reregetan lan kulit kusam, nyuda hyperpigmentasi kulit Jeneng Produk penghilang blackhead blackhead Model NO MC003 Jeneng merek: Bahan OEM / ODM: Perawatan Kukul ABS & Plastik Fitur, Penghapusan Kepala Ireng, Pori Cleaner, Pore Shrinkin ngisi daya USB sing ngisi banyu ...
  • Professional Titanium ZGTS Derma Roller 192 needles for Face Care and Hair-loss Treatment CE Certificate Proved 

    Jarum Titanium ZGTS Derma Roller 192 Profesional kanggo Perawatan Wajah lan Perawatan Rambut Rontok Sertifikat CE Kabukti 

    Apa sing bisa ditindakake dermaroller kanggo sampeyan?

    1. Ngilangake jerawat, ngilangi kukul, nambah bekas lara, peremajaan
    2. Fokus situs sing sempit (glabellum, kisut, bekas)
    3. Nyusut pori-pori
    4. Pangobatan gravidarum striate
    5. Nambah garis kisut lan apik
    6. Pangobatan bekas kukul lan tatu sing ngobati
    7. ngilangi rambut Anti-rambut
    8.dermaroller efektif banget kanggo jinis perawatan kulit.

  • Mini electric charcoal blackhead remover vacuum rechargeable tool facial clean device suction instrument

    Alat remover vakum blackhead arang listrik alat isi ulang alat resik piranti prasarana

    Apa sampeyan ngerti sebab pambentukan komedo? Alesan pembentukan Blackhead: resik ora lengkap, pori-pori penyumbatan, kompak, stres, penebalan mesum, metabolisme sing kurang. Kutikula pori sing tersumbat, ireng katon. Pori-pori katon kukul ireng utawa akut ing putih krem, kadang-kadang protrusi kukul. Jeneng Produk Mini remover blackhead arang listrik alat isi ulang vakum alat bersih piranti Model hisap Model NO MC001 Jeneng merek: Bahan OEM / ODM: ABS & Plastik ...
  • HOTTEST!!! medical grade derma roller540 needles dermarollermicroneedletitanium micro needle

    PANAS !!! jarum derma roller kelas medis540 jarum mikro dermarollermicroneedletitanium jarum mikro

    Apa roller derma?

    Dermaroller nggunakake rod knead sing dilapisi jarum, digabungake karo cairan nutrisi fungsional, kanthi rutin digulung ing papan sing dibutuhake kanggo ngobati. Iki bisa ngobati luwih saka 300.000 pembuluh mikro ing epidermis sajrone limang menit, mbentuk sistem pangiriman nutrisi sing efisien ing antarane epidermis lan jaringan subkutane. Banjur cairan nutrisi bisa mlebu ing kulit kanthi efektif. Mula efek perawatan kulit dadi luwih sampurna.

    Terapi jarum mikro efektif, aman lan andal kanggo: nyuda bekas kukul, nyuda kisut lan garis alus, nambah tampilan tandha regangan, es Es lan bekas cacar air, peremajaan kulit lan anti-tuwa anti-tuwa lan rusak srengenge.

  • Rose Gold Silver Comedone Extractor Pimple Pin Tool Blackhead Acne Removal Needles Black Spots Pore Cleaner

    Rose Gold Silver Comedone Extractor Pimple Pin Tool Blackhead Jarum Penghilang Jarum Black Spot Pore Cleaner

    • Jarum Penghilang Kukul minangka alat kecantikan, digawe saka bahan stainless steel.
    • Jarum Remover Kukul iki duwe pucuk siji lan ujung pucuk. Trep kanggo sampeyan kanggo kukul kukul utawa whelk.
    • Gunakake sawise padusan anget utawa adus utawa sawise kukus pasuryan nalika kulit luwih alus lan pori-pori mbukak.
    • Yen dibutuhake, gunakake jarum lan pilih permukaan kulit yen pori-pori durung diwasa.
    • Nyilikake kerusakan ing kulit