Prosesor Kualitas Tinggi 11 pcs Rias Sikat Alat Kecantikan Alat Kecantikan Smudge Pink Makrup Sikat Grosir

Katrangan singkat:

◆ Keuntungan KAMI.①KUALITAS tingkat pertama, rega sing cocog. Sikat kuas profesional MURAN nyedhiyakake kualitas minangka merek sing terkenal kanthi rega sing terjangkau. ②LUXURIOUS AND PLUSH BRISTLES. Iritasi tanpa kulit, ora ngeculake. Nyolong rampung tanpa cacat.
◆ SET BRUSH GLAMOROUS Karo PAKET GORGEOUS. HADIAH KRISMIS sing gedhe kanggo sing seneng dandanan.
◆ RAMBUTAN SINTETIKA PREMIUM, GRATIS GRATIS. Sikat dandanan MURAN nglindhungi kabeh kewan supaya ora lara.
◆ KAMI KANGGO PRUWIS PROFESIONAL Sikat MAKEUP UNTUK PUTUS. Kita ngerti dandanan lan sikat kanthi apik, bisa nyukupi kebutuhan sampeyan wiwit wiwitan nganti seniman kosmetik studio.
◆ JAMINAN 100% WANGI Yen sampeyan ora marem karo make up makeup. Kepuasan minangka target. MURAN bakal tetep ana ing sisih sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

* Merek Beauty Vision utawa Ora ana merek, logo sing disesuaikan ora apa-apa
* Gaya Blush Angular, Sikat Kipas, Sikat Smudge, Sikat Flat, Sikat mata
* Model IZ-S11
* Bahan Sikat  Rambut Nilon / Sintetis
* Bahan Nangani Kayu
* Fitur Rambute alus, Ramah Kulit
* Informasi dimensi Lebar * Dhuwur * Kandel (22 * 12 * 2) CM
 * Jeneng   Alat Alat Kecantikan 11 pcs Set Sikat
* Bobot 120g
* Paket OPP Bag utawa PU Bag
MOQ 30 SET
* Wektu timbal udakara 7-15 dina

sifat:
1. Digawe saka bulu sing berkualitas tinggi, sikat dandanan iki sugih rambut lan bisa didemek.
2. Produk bisa ngemot bubuk sing cukup tanpa stimulasi ing kulit.
3. Sikat gaya, awet lan kepenak disentuh.
4. Nduwe kerapatan kanggo mbungkus bubuk lan bulu ora gampang dicopot.
5. Iki istimewa, unik lan ayu rupane.

Paramèter:
1. Jeneng Produk: sikat riasan
2. Bahan: rambut serigala nilon / tabung aluminium / gagang kayu kelas atas 
3. Kanggo wong: kanggo wong kalebu wong anyar, kecantikan vlogger lan lemari nggunakake produk kosmetik. 
4. Fungsi: Sikat nggawe liputan sing sampurna lan tipis ing rai. Rambute padhet lan bisa ngemot bubuk sing cukup.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan