Profesional 88 Werna Fusion Eyeshadow Palet Gabungan Kosmetik Pallet Shimmer

Katrangan singkat:

MULTICOLOR FOR MAKEUP: 88 set palet eyeshadow warna lengkap, kalebu warna matte lan shimmer sing cocog karo kabeh tampilan. Mung siji palet sing bisa gawe dandanan kanggo riasan saben dina, pagelaran panggung, motret foto lan kriya liyane. Cocog kanggo pamula kanggo latihan lan nemokake warna sing cocog. Aman kanggo kulit sing paling akeh: Eyeshadow kita digawe saka pigmen paling apik lan minyak mineral murni, cocog kanggo digunakake ing kabeh jinis kulit, ora prelu kuatir nggunakake kulit sensitif. Mripat minangka bagean sing paling penting kanggo kabeh dandanan, dandanan sing apik banget supaya sampeyan bisa tampil luwih apik lan apik, sing bakal nambah kapercayan sampeyan kanthi tenanan. WARNA ADHESI Kuat: Eyeshadow alus lan gampang digunakake lan nutupi ing kulit, kanthi kemuluran sing apik banget, ora luntur sedina muput. Mbantu sampeyan njaga tampilan sing paling apik utamane ing sawetara acara penting. Ana kalebu warna matte lan shimmer, sampeyan bisa nyampur karo kombinasi warna, nambah rasa telung dimensi kanggo tampilan sing elegan. PENYIMPANAN LAN GAMPANG: Tutup nalika ora digunakake, nglindhungi bayangan mripat saka pucuk lan lebu kanthi sampurna. Kasus ukuran 9 ″ x6.5 ″ (23 × 16.5cm), kekandelan udakara 0,5 ″ (1,2cm). Trep kanggo disimpen ing tas lan nggawa ing endi wae. Sajrone plancongan utawa plancongan, sampeyan uga bisa tampil apik. APLIKASI Jembar: Ora preduli sampeyan pamula dandanan utawa artis dandanan profesional, palet eye shadow IZLA minangka pilihan sing paling apik. Iki bisa mbantu sampeyan nggawe macem-macem gaya dandanan sing nggoleki pesta, pesta, pesta, rapat, pemotretan, kinerja panggung utawa riasan santai saben dinane. Kesegaran, dandanan smoky klasik uga dramatis bisa lengkap kanthi palet bayangan mripat kita. Bocah-bocah wadon, kulawarga wanita lan kanca sampeyan bakal seneng entuk hadiah sing apik banget.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk Wholesale eye label palet shadow shadow 88 warna eyeshadow
Tembung wigati 88 warna bayangan mripat
Nomer Model: IZ-E02
Bahan: Mineral
Merek label pribadi, OEM / ODM
Werna  Warna-warni
Isi layanan Desain formulasi inovatif Desain desain gambar produk pabrikan
Jinis Formulasi Disesuaikan kaya sing dijaluk dening klien
Komponen sing digunakake Mripat
MOQ pesenan cilik lan uji coba sampel kasedhiya
Fitur Awet, tahan banyu
Pengepakan 1PC / Tas Gelembung, 1Bubble Bag / kothak Warna, 6PCS / kothak Tengah, 8Middle box / CartonOr adhedhasar sampeyan.
Wektu Sampel OEM 5-7 dina
Bayaran Paypal, T / T, L / C, D / A, deposit Western union 30%, saldo kudu dibayar sadurunge dikirim. 
Sertifikasi  FDA & GMPC & ISO22716 & SGS

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan